Search

Индивидуални поръчки

За да уловим търсенето на пазара, ние от Tabelite.bg  приемаме  и индивидуални поръчки за знаци, стикери и табели. Всяка  идея  ще бъде  изработена за Вас с БЕЗПЛАТЕН ДИЗАЙН.

Приемане на индивидуални поръчки за знаци, стикери и табели

За индивидуални поръчки  моля, попълнете формата за индивидуална поръчка, обадите ни се на  телефон 0882838640  или ни изпратите емайл на office@tabelite.bg за да обсъдим подробно Вашето виждане и желание.

За целта ще е нужно да ни изпратите имейл с вашите контактни данни, идейни проекти, снимки и т н.

Ще Ви консултираме за различните възможни цветове и варианти за изработката на всеки продукт, като Ви отделим необходимото внимание.

При невъзможност да дойдете в наш офис, можете да направите и поръчката онлайн. Ще Ви бъде изпратен имейл съдържащ инструкции как да вземете Вашите индивидуални мерки. Ще Ви посъветваме и за вариации на материали и цветове.

Условия за изработка на индивидуални поръчки

Трябва да сте  абсолютно сигурни за подадените размери. Имайте предвид, че Tabelite.bg не носи отговорност в случай на предоставени грешни размери/данни от клиента.

При положение, че продукта е сериен и със строго индивидуален бранд/ фирма име/, след  уточняване на цената е необходимо да заплатите капаро от 60% от пълната стойност на продукта,

Срокове за изработка

Поръчката  се изработва в срок от минимум 1-2 работни в зависимост от сложността на проекта и временната заетост на персонала.

Форма за индивидуална поръчка

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Back to Top